El proper dissabte 6 d’Octubre es celebrarà la V TROBADA VORASENDA amb importants novetats. Aquest any el nostre projecte s’ha associat amb el col·lectiu artístic VIRIDIAN i el restaurant ALPALADAR per a organitzar aquesta jornada des d’una perspectiva multidisciplinar: art, música, cuina i agroecologia. (Les imatges corresponen a Trobades Vorasenda d’altres anys).

La jornada està dirigida a totes aquelles persones que d’una forma o una altra han tingut, tenen o tindran relació amb nosaltres (productiva, d’amistat o clientelar), i als seus amics i familiars. Porteu a qui creieu que li puga interessar gaudir d’una diada en el camp i descobrir les sinèrgies que des d’un projecte com el nostre estem portant a terme a fi de construir una agricultura més íntegra, més transformadora i més justa.

És important que aneu confirmant la vostra assistència abans del dijous 4 d’octubre per a les qüestions organitzatives. Recordeu que podeu vindre a la jornada completa (matí, dinar i vesprada) o només a una part. Especifiqueu-nos en la vostra reserva el número de persones i les parts a les que assistireu.

Es demanarà una aportació de 7 euros per persona (els xiquets no paguen) únicament per a cobrir despeses del dinar i per a pagar als músics. (Aquells que vingueu només al matí quedareu exempts de pagar).

PROGRAMA

10.45 – 12.30h Visita als nostres camps. Vos mostrarem els cultius, vos explicarem les nostres dinàmiques de producció, xerrarem sobre la idea d’agroecologia i lo més important: intentarem respondre a tots els vostres dubtes i escoltarem els vostres suggeriments en quant al nostre servei.

12.45h Tornarem a casa i allà continuarem amb la resta d’activitats.

13.00h Picaeta i xerrada amb l’equip d’Alpaladar: dinàmica culinària i explicació de la seua exitosa fòrmula de cuina sostenible i responsable.

13.30h Presentació projecte VIRIDIAN: ecocultura creativa y acció col·lectiva ‘banco de semillas’.

14.30h Dinar agroecològic a càrrec d’Alpaladar, amb productes de Vorasenda i opció vegana, i amb la beguda també ecològica cortesia de la casa Fernàndez Pons.

16.30h CONCERTS:

  • LA PELUQUERA. “A principios de 2013, músicos de Valencia con dilatada experiencia en los circuitos musicales, procedentes de bandas como “Skaparapid”, “Mono 33”, “Las Damas y la orquesta invisible”, “Madamme Monique”, “Kruchenco”, “Ali Farnat”, etc…, nos juntamos en un proyecto musical, para hacer una música distinta”. Con la intención de compartir buenas experiencias y buenas vibraciones, presentamos ésta idea musical al mundo” (https://lapeluquera.bandcamp.com/)
  • El jove i prometedor raper valencià ‘SCAVEN’ (https://www.youtube.com/watch?v=sUvRk0okYLw)

 

Vos esperem!

I recordeu que amb vosaltres TOT és possible. Sou lo que l’horta es mereix!

Salut!