(Testimoni 3)

Una de les coses més positives de dedicar-se al que ens dediquem és la de conèixer a persones sensibilitzades, generoses, extraordinàries. Aquest fet cobrà la màxima expressió quan un dijous de repartiment rutinari, dos clientes, Maite i Ana, ceramistes de vocació i professió, se presentaren a per les seues respectives comandes carregades amb dos caixes plenes d’unes precioses tasses de ceràmica. Tots aquells ‘Yunomis’ (així es diuen), amb el logo gravat de Vorasenda, eren un regal per al projecte. Per què sí, perquè els apetia. Després d’un temps rumiant què fer amb els Yunomis, se’ns va ocórrer repartir-los entre les clientes i els clients a canvi d’un xicotet detall. Regalariem un parell de Yunomis a qui ens enviés un escrit responent a la pregunta: ‘Què significa per a vosaltres formar part de Vorasenda?’ Els textos anaren arribant.
Cada setmana utilitzarem el nostre Facebook i la nostra pàgina web per a penjar aquestos valuosos testimonis, les veus (tan a sovint ocultes) de qui, al cap i a la fi, amb el seu compromís i confiança, sostenen les nostres vides, i sostenen aquest projecte amb els valors que el fonamenten.

“Tornar als orígens per obtindre el fruit de l’essència de la terra. Esforç que ens alimenta conduint ment i cos pels senders del benestar. Xicotetes aportacions són el motor que empeny la força per continuar aquest projecte que ens respecta de principi a fi. Així és Vorasenda, una barreja de cultura i tradició de la mare Terra”.