(Testimoni 2)

Una de les coses més positives de dedicar-se al que ens dediquem és la de conèixer a persones sensibilitzades, generoses, extraordinàries. Aquest fet cobrà la màxima expressió quan un dijous de repartiment rutinari, dos clientes, Maite i Ana, ceramistes de vocació i professió, se presentaren a per les seues respectives comandes carregades amb dos caixes plenes d’unes precioses tasses de ceràmica. Tots aquells ‘Yunomis’ (així es diuen), amb el logo gravat de Vorasenda, eren un regal per al projecte. Per què sí, perquè els apetia. Després d’un temps rumiant què fer amb els Yunomis, se’ns va ocórrer repartir-los entre les clientes i els clients a canvi d’un xicotet detall. Regalariem un parell de Yunomis a qui ens enviés un escrit responent a la pregunta: ‘Què significa per a vosaltres formar part de Vorasenda?’ Els textos anaren arribant.
Cada setmana utilitzarem el nostre Facebook i la nostra pàgina web per a penjar aquestos valuosos testimonis, les veus (tan a sovint ocultes) de qui, al cap i a la fi, amb el seu compromís i confiança, sostenen les nostres vides, i sostenen aquest projecte amb els valors que el fonamenten.

“Per a la nostra unitat familiar, formar part de Vorasenda significa tindre el plaer d’alimentar-nos

amb els fruits de l’Horta de València. Amb l’aliment de cada dia, sentim que construïm el paisatge de l’horta, honorem el seu passat, però sobre tot defensem el seu present i futur. Amb la nostra quotidianitat construïm a la nostra identitat com a poble, exercim el nostre dret a una alimentació sana de qualitat i de proximitat, fomentem el respecte de l’ecosistema i contribuïm a la cura de la resta d’éssers vius del nostre territori.” (Foto enviada per Lorena)