“La Revolució del Cabàs” pretén donar difusió a la feina que s’està duent a terme a la comarca Alacantina de La Marina Alta al voltant d’un moviment autogestionat, que treballa per preservar els drets del sector primari davant dels constants abusos i el lamentable empobriment del món rural. Parlem del cordó umbilical de la Terra, parlem dels llauradors, de la saviesa popular, de tradicions, de memòria i de dignitat.

Gonzalo Blanco, advocat i vinculat a l’agricultura en mètodes de producció ecològica, juntament amb Alejandra (Sandra) Mengual, activista social per la sobirania alimentària i membre de la “Xarxa dels Mercats de la Terra de La Marina Alta”, han dirigit este treball totalment autosubvencionat, on també agraeixen la col·laboració a totes les persones que han donat veu i ànima a este projecte, i a tots aquells que amb el seu treball i responsabilitat fan posible la transició social cap a la sostenibilitat dels Pobles i el respete a la Mare Terra.

“La Revolució del Cabàs” pretende dar difusión al trabajo que se está llevando a cabo en la comarca Alicantina de La Marina Alta, un movimiento autogestionado, cuyo objetivo es preservar los derechos del sector primario ante los constantes abusos y el lamentable empobrecimiento del mundo rural. Hablamos del cordón umbilical de la Terra, hablamos de labriegos, de sabiduría popular, de tradiciones, de memoria y de dignidad.

Gonzalo Blanco, abogado y vinculado a la agricultura con métodos de producción ecológica, junto con Alejandra (Sandra) Mengual, activista social por la soberanía alimentaria, y miembro de la “Xarxa del Mercats de la Terra de la Marina Alta “, han dirigido este trabajo totalmente auto subvencionado, donde también agradecen la colaboración a todas las personas que han dado voz i alma a este proyecto, y a todos aquellos que con su trabajo y responsabilidad posibilitan la transición social hacía la sostebilidad de los Pueblos y el respeto a la Madre Tierra.

Idea original i guió: Alejandra Mengual
Direcció: Gonzalo Blanco/A. Mengual
Muntatge: Gonzalo Blanco